POLO MATERNO-INFANTIL EN MODENA
POLO MATERNO-INFANTIL EN MODENA
POLO MATERNO-INFANTIL EN MODENA
POLO MATERNO-INFANTIL EN MODENA

POLO MATERNO-INFANTIL EN MODENA

L’hospital de Mòdena és un centre de referència que ocupa unes 3 hectàrees. L'edifici principal, de 1963, s'ha complementat amb diversos pavellons que complementen els serveis de l'hospital. El nou edifici materno-infantil comptarà amb 87 llits, 43 llits tècnics, 31 consultes, 3 quiròfans i 8 sales de part. Es localitza i es connecta amb el bloc tecnològic existent per a garantir connexions ràpides i eficients amb la sala d'emergències i amb el bloc d'operacions pediàtriques.

Es va buscar una compatibilitat en els materials de construcció, en l'articulació volumètrica de la nova planta, i en la dissimulació dels sistemes tecnològics. Per això, l'edifici està dissenyat per a ser percebut com una estructura integrada a l'entorn consolidat però, al mateix temps, recognoscible i dotat d'una identitat pròpia.

Part de la manera de fer de Pinearq, es crea una estructura flexible que permet variar els espais segons les necessitats de la població, el progrés de la medicina i les tècniques de diagnòstic i tractament.

+info
Arquitecte Albert de Pineda
Direcció Via del Pozzo 71, Mòdena (Italia)
Superficie 16.772 m2
Any
Propietat Azienda Ospedaliera-Universitaria di Modena
Equip Arquitectura Raffaella Scorziello, Elisa Molinu, Nicola Paltrinieri, Salvatore Dentamaro, Giovanna Pomo, Lorenzo Marchi, Nicola Baldassarre, Alexandra Demetriu, Jenicá Craiu, Andrea Ragazzini
Estructura Steam y Gian Paolo Faccani
Enginyeria Steam
Arq.Tècnica
Constructora