< tornar

15/06/21

AUTORITATS LOCALS PRESENTEN L'AMPLIACIÓ DE L'HOSPITAL DEL MAR

El 14 de juny, Albert de Pineda va presentar la segona fase del projecte d'ampliació de l'Hospital de la Mar de Barcelona en un acte presidit pel Conseller de Salut, Josep Maria Argimon, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el president del Consell Rector del Parc de Salut Mar, Joan Puigdollers, i la gerent del PSMAR, Olga Pané.

L'Hospital de Mar posa en marxa la seva transformació amb la mirada posada l'any 2030, amb un projecte que s'ha desenvolupat a partir d'un procés de cocreació entre els pacients, els professionals de l'hospital i els arquitectes. Es tracta d'un nou edifici mediambientalment sostenible que sumarà 22.500 m² de superfície i 75 llits d'hospitalització, que permetrà rellançar l'hospital amb l'aprofitament de les noves tecnologies i la digitalització del seu dia a dia.

El projecte ha estat dissenyat tenint en compte les necessitats detectades durant la gestió de la pandèmia de COVID-19, així que Pinearq i Brullet de Lluna van treballar incorporant criteris de flexibilitat, adaptació d'espais i separació de circuits.

Més informació a la nota de premsa de l'hospital: Es reprèn l'ampliació de l'Hospital del Mar