COVER_LAB.jpg

LES CIUTATS I ELS EQUIPAMENTS COMPLEXOS

Les ciutats, i els edificis que les conformen, han de fer front als reptes del ràpid creixement urbà. Ciutats i edificis organitzen el territori, estructuren el paisatge i determinen el futur de les nostres societats a través de múltiples col·laboracions i la confluència de variades formes de coneixement.

La complexitat d'aquests processos i d'aquests reptes demanda maneres de pensar innovadores per prendre decisions informades i crear ambients urbans més saludables, segurs i integradors. Per crear un món millor.

Durant més de 30 anys, a Pinearq hem desenvolupat coneixement clau per construir ambients eficients, habitables i sostenibles; així, hem acumulat una experiència internacional sòlida en el desenvolupament creatiu d'espais per a la salut. Desenvolupem i gestionem projectes i estratègies per a noves infraestructures i desenvolupaments urbans que integren cada component de la smart city a través d'una visió de disseny única.

El nostre treball és el resultat d'un disseny eficient i sensible amb el lloc, en el qual s'integren els últims desenvolupaments en la gestió intel·ligent de serveis, seguretat, aigua, energia, deixalles i impacte ambiental.

Busquem enriquir contínuament aquesta experiència incorporant eines noves que milloren els nostres processos de disseny, de construcció i de gestió. Per això, col·laborem constantment amb altres organitzacions per impulsar la tecnologia i els serveis innovadors per als edificis i les ciutats.

PINEARQ LAB

Aquest és el canal mitjançant el qual explorem noves idees i col·laboracions per desenvolupar els nostres coneixements, millorar els nostres serveis i maximitzar el nostre impacte.

Aquí recollim els articles de revisió, les recerques i els projectes d'innovació que desenvolupem en Pinearq.

COM AUGMENTAR LA CAPACITAT DE LLITS PER A ABORDAR EL COVID-19?
bones pràctiques, recerca, publicacions

COM AUGMENTAR LA CAPACITAT DE LLITS PER A ABORDAR EL COVID-19?

Arup conjuminant l'experiència multidisciplinària i internacional al costat de l'experiència de disseny hospitalari de Pinearq, ha creat CareBox; una guia que dóna resposta a la necessitat global d'augment de llits, amb solucions ampliables, modulars i de construcció ràpida, que poden transportar-se, desplegar-se i aplicar-se per a proporcionar capacitat addicional en un ventall d'entorns concrets, que van des dels campus sanitaris existents fins a instal·lacions independents.

Més informació
L'HOSPITAL INFANTIL
bones pràctiques, experiència de l'usuari, recerca

L'HOSPITAL INFANTIL

Actualment, ningú se sorprèn en veure la diferència de disseny entre una guarderia i un institut o universitat, però fins fa poc vèiem amb normalitat que el disseny de l'hospital general s'estengués fins a les zones d'hospitalització infantil sense cap diferència. Els espais per a nens i adolescents han d'adaptar-se a ells i a les seves famílies, a partir de la humanització i pediatrització d'espais. En Pinearq, estem posant en valor aquests conceptes en el desenvolupament del nou Pedriatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Més informació