< return

12/12/18

CITIZEN’S EYES ON PORDENONE HOSPITAL’S CONSTRUCTION WORKS

The hospital’s idea is to guarantee the maximum transparency on the construction and to facilitate, in a safe way, the citizens’ participation in the development of this new Pordenone facility. Anyone can take a look through the portholes, which are drawn on the wall, and verify the evolution of the building’s structures.

The Pordenone hospital complex, constituted by pavilions of different ages and limited by a solid wall from the urban fabric, is being transformed with the inclusion of a new building that pretends to open the hospital towards the city. The new building, designed by Pinearq, will be the entrance hall to the site and, also, a meeting place for citizens. The citizen’s eyes on the construction work are consistent with this architectural intention.

Gallery