REHABILITACIÓ D'UN HABITATGE AL BORN
REHABILITACIÓ D'UN HABITATGE AL BORN
REHABILITACIÓ D'UN HABITATGE AL BORN
REHABILITACIÓ D'UN HABITATGE AL BORN
REHABILITACIÓ D'UN HABITATGE AL BORN

REHABILITACIÓ D'UN HABITATGE AL BORN

Es tracta del desenvolupament d'una reforma integral en un edifici antic, localitzat en una plaça emblemàtica del Born, un dels barris que conformen el casc antic de Barcelona. L'habitatge ocupa una planta completa, de 60 m2, amb accés directe des del nucli d'escales.

Es va restaurar l'original volta catalana de maons (una tècnica constructiva pròpia de la regió) i es va recuperar part del sòl hidràulic en la cuina, en el bany i al centre de la sala. La cuina es deixa oberta cap al menjador; a l'espai del saló, es pot compondre una segona habitació en tancar unes grans portes.


Fotos: Jean Craiu

+info
Arquitecte Albert de Pineda
Direcció Plaça al barri del Born, Barcelona (España)
Superficie 60 m2
Any 2017
Propietat C.B. Pineda Álvarez Jordi i CIA.
Equip Arquitectura Marc Gomà
Estructura STATIC Ingeniería S.A.
Enginyeria Pinearq
Arq.Tècnica ENNE-Gestión Activa de Proyectos (Inmaculada Casado, Daniel Rivera)
Constructora Construcciones Suarez, Funes Ebanistería