REFORMA I AMPLIACIÓ DE L’HOSPITAL ASIL DE GRANOLLERS
REFORMA I AMPLIACIÓ DE L’HOSPITAL ASIL DE GRANOLLERS
REFORMA I AMPLIACIÓ DE L’HOSPITAL ASIL DE GRANOLLERS
REFORMA I AMPLIACIÓ DE L’HOSPITAL ASIL DE GRANOLLERS
REFORMA I AMPLIACIÓ DE L’HOSPITAL ASIL DE GRANOLLERS
REFORMA I AMPLIACIÓ DE L’HOSPITAL ASIL DE GRANOLLERS
REFORMA I AMPLIACIÓ DE L’HOSPITAL ASIL DE GRANOLLERS
REFORMA I AMPLIACIÓ DE L’HOSPITAL ASIL DE GRANOLLERS

REFORMA I AMPLIACIÓ DE L’HOSPITAL ASIL DE GRANOLLERS

L’Hospital Asil es localitza en una zona urbana consolidada de Granollers, municipi al nord-oest de Barcelona. La intervenció suposa l’ampliació d’una edificació catalogada com a històrica d’estil modernista.

El nou volum s’adapta al desnivell del terreny amb zones semi-enterrades. Amb aquest projecte es soluciona la dolenta comunicació entre els pavellons existents, i es creen patis que relacionen totes les dependències. La façana de la nova implantació es planteja neutra per potenciar el valor de l’edifici existent.


Fotos: Fernando Guerra.

+info
Arquitecte Albert de Pineda
Direcció Av. Francesc Ribes s/n, Granollers (España)
Superficie 19.307 m2
Any 2010
Propietat Fundació Francesc Ribas
Equip Arquitectura Juan Garcia, Pedro Pombinho, Gerardo Solera
Estructura Manuel Arguijo
Enginyeria JG Ingenieros S.A.
Arq.Tècnica ENNE-Gestión Activa de Proyectos (Inmaculada Casado, David Sobrino,Edgar Janoher, Albert Bonaventura)
Constructora Ferrovial