NOU CENTRE CLÍNIC PER AL TRACTAMENT DE SENYALS MOLECULARS DE LA UNIVERSITAT DE SAARLAND
NOU CENTRE CLÍNIC PER AL TRACTAMENT DE SENYALS MOLECULARS DE LA UNIVERSITAT DE SAARLAND

NOU CENTRE CLÍNIC PER AL TRACTAMENT DE SENYALS MOLECULARS DE LA UNIVERSITAT DE SAARLAND

L'edifici per a aquest nou centre de la Universitat de Saarland, al Campus de Homburg, actua com a intermediari entre el CIPMM (el centre de psicologia integrativa) i diverses edificacions de l'hospital universitari. Es proposa una barra allargada, de tres plantes, de façanes vidriades, i dos patis que trenquen l'horitzontalitat i permeten l'entrada de llum natural a l'interior de l'edificació.

Amb la reculada a la planta baixa, es crea un gran porxo al llarg de la façana sud-est, que emmarca el vestíbul principal del centre. Aquest espai es converteix, així, en part de l'espai públic de nova creació: des del carrer que ve de l'est, diverses rampes serpentegen fins a arribar a la nova plaça escalonada. Aquesta combinació de senderes i plaça pretén subratllar la importància de l'intercanvi interdisciplinari entre les diverses activitats del Campus.


Imatges: zoomvp

+info
Arquitecte GINA Barcelona Architects Group
Direcció Gebäude 61.4, Homburg (Alemania)
Superficie 8.080 m2
Any 2017
Propietat Universidad de Saarland
Equip Arquitectura Pinearq, schneider + schumacher
Estructura
Enginyeria
Arq.Tècnica
Constructora