AMPLIACIÓ I REFORMA DE L'HOSPITAL UNIVERSITARI DE BELLVITGE – FASE 1
AMPLIACIÓ I REFORMA DE L'HOSPITAL UNIVERSITARI DE BELLVITGE – FASE 1
AMPLIACIÓ I REFORMA DE L'HOSPITAL UNIVERSITARI DE BELLVITGE – FASE 1
AMPLIACIÓ I REFORMA DE L'HOSPITAL UNIVERSITARI DE BELLVITGE – FASE 1
AMPLIACIÓ I REFORMA DE L'HOSPITAL UNIVERSITARI DE BELLVITGE – FASE 1
AMPLIACIÓ I REFORMA DE L'HOSPITAL UNIVERSITARI DE BELLVITGE – FASE 1
AMPLIACIÓ I REFORMA DE L'HOSPITAL UNIVERSITARI DE BELLVITGE – FASE 1
AMPLIACIÓ I REFORMA DE L'HOSPITAL UNIVERSITARI DE BELLVITGE – FASE 1

AMPLIACIÓ I REFORMA DE L'HOSPITAL UNIVERSITARI DE BELLVITGE – FASE 1

Durant més d'una dècada, s'han desenvolupat diferents treballs d'ampliació i rehabilitació en el complex hospitalari del Campus Bellvitge de la Universitat de Barcelona, localitzat al sud-oest del centre de Barcelona. Aquesta fase dels treballs correspon a la construcció de l'edifici dedicat a les consultes externes, que inclou una cafeteria pública i una zona per a aparcament en superfície.

Les noves consultes s'organitzen en un únic edifici lineal, amb l'accés determinat per un gran pati i el vestíbul es diferencia amb un espai a triple altura que pretén usar-se, també, per a exposicions artístiques. Les àrees de consulta s'organitzen en mòduls servits per un passadís públic a l'est i un tècnic a l'oest, i separades entre elles amb àmplies sales d'esperes.

+info
Arquitecte Albert de Pineda
Direcció C/ Feixa Llarga, s/n (Ciutat Hospitalària de Bellvitge), Barcelona (España)
Superficie 1.400 m2
Any 2006
Propietat GISA
Equip Arquitectura Raffaella Scorziello, Lluís Hernández, Roberto Cortés
Estructura Manuel Arguijo
Enginyeria JG Ingenieros
Arq.Tècnica
Constructora OHL