CENTRE SOCIOSANITARI PUTGET DOLORS ALEU
CENTRE SOCIOSANITARI PUTGET DOLORS ALEU
CENTRE SOCIOSANITARI PUTGET DOLORS ALEU
CENTRE SOCIOSANITARI PUTGET DOLORS ALEU
CENTRE SOCIOSANITARI PUTGET DOLORS ALEU
CENTRE SOCIOSANITARI PUTGET DOLORS ALEU
CENTRE SOCIOSANITARI PUTGET DOLORS ALEU
CENTRE SOCIOSANITARI PUTGET DOLORS ALEU

CENTRE SOCIOSANITARI PUTGET DOLORS ALEU

Es tracta d’una nova edificació en una zona urbana consolidada, amb una cara cap una de les vies més importants i de més densitat de trànsit de Barcelona i una altra cara cap a petites vies de barri. Per això, l’edifici varia en alçada i les façanes responen a aquests entorns diferents.

Es disposa un sòcol revestit amb panells de formigó que marca les primeres plantes de l’edificació; les plantes altes, de les habitacions, es treballen amb panells acabats en alumini que es pleguen en algunes parts per marcar les obertures a l’exterior. El mòdul revestit de llistons de fusta que sobresurt sobre la via principal acull espais d’ús comunitari per cada planta.

Fotos: Fernando Guerra


+info
Arquitecte Albert de Pineda
Direcció C/ Marquès de Santa Anna 9, Barcelona (España)
Superficie 7.500 m2
Any 2009
Propietat Consorci Mar Parc de Salut
Equip Arquitectura Marc Gomà, Shannon Coburn
Estructura STATIC Ingeniería S.A.
Enginyeria JG Ingenieros S.A.
Arq.Tècnica ENNE-Gestión Activa de Proyectos (Inmaculada Casado, David Sobrino, Daniel Rivera)
Constructora Vias y Construcciones