CANCER CENTER PEDIÀTRIC AL HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU
CANCER CENTER PEDIÀTRIC AL HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU
CANCER CENTER PEDIÀTRIC AL HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU
CANCER CENTER PEDIÀTRIC AL HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

CANCER CENTER PEDIÀTRIC AL HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

El nou Cancer Center pediàtric de l’Hospital Sant Joan de Déu es localitza al costat nord-oest de la ciutat, sobre una de les principals vies artèries i d’esquena a la muntanya que limita Barcelona. Aquest centre ocupa l’edifici docent existent; per aquest projecte, es modifiquen la disposició i la distribució presents, s’aprofita el desnivell per a créixer en alçada, s’unifica la façana i es projecta una passarel•la de connexió amb l’edifici principal de l’hospital.

La reforma i ampliació es produeix en etapes. Es manté el revestiment exterior que es complementa amb una façana ventilada a les zones ampliades. Aquest canvi es reforça amb l’extensió de les finestres i amb els elements verticals de protecció solar.

+info
Arquitecte Albert de Pineda
Direcció Pg. de Sant Joan de Déu 2, Esplugues de Llobregat (España)
Superficie 10.350 m2
Any 2018
Propietat Ordre dels Germans de Sant Joan de Déu i Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona
Equip Arquitectura Roberto Cortés, Carla Romagosa, Begoña Rodríguez, Jenicá Craiu, Alexandra Demetriu
Estructura Indus
Enginyeria K2 Consulting
Arq.Tècnica ENNE-Gestión Activa de Proyectos (Inmaculada Casado, Daniel Rivera, Eduardo Jarque)
Constructora -