LABORATORIS BIOKIT
LABORATORIS BIOKIT
LABORATORIS BIOKIT
LABORATORIS BIOKIT
LABORATORIS BIOKIT
LABORATORIS BIOKIT
LABORATORIS BIOKIT
LABORATORIS BIOKIT
LABORATORIS BIOKIT
LABORATORIS BIOKIT
LABORATORIS BIOKIT
LABORATORIS BIOKIT
LABORATORIS BIOKIT
LABORATORIS BIOKIT

LABORATORIS BIOKIT

El projecte respon a un desenvolupament per fases. A la primera es desenvolupa més de la meitat de la superfície i els volums que s’afegeixen no ha d’afectar les activitats ni els usuaris del que ja s’ha construït.

 L’edificació s’estructura a partir d’un eix que, en sentit de carrer, connecta un sèrie de pavellons formalment independents però funcionalment complementaris. Així, els edificis modulars i els patis permeten façanes llargues que milloren la ventilació i la il·luminació dels laboratoris. La modulació, per la seva part, permet el canvi d’usos per espais d’investigació, producció o oficines, segons les necessitats properes.


Fotos: Jordi Anguera.

+info
Arquitecte Albert de Pineda, Esteve Bonell, Josep M. Gil
Direcció Can Montcau, s/n, Lliçà d'Amunt (España)
Superficie 60000 m2
Any 2018
Propietat Biokit
Equip Arquitectura Marc Gomà, Roger Parareda, Pedro Pombinho, Matthieu Buquet, Maria Duran, David Sesé
Estructura JG Ingenieros S.A.
Enginyeria JG Ingenieros S.A.
Arq.Tècnica ENNE-Gestión Activa de Proyectos (Inmaculada Casado, Daniel Rivera)
Constructora Sacyr S.A.U.