HOSPITAL BEATRIZ ÂNGELO
HOSPITAL BEATRIZ ÂNGELO
HOSPITAL BEATRIZ ÂNGELO
HOSPITAL BEATRIZ ÂNGELO
HOSPITAL BEATRIZ ÂNGELO
HOSPITAL BEATRIZ ÂNGELO
HOSPITAL BEATRIZ ÂNGELO
HOSPITAL BEATRIZ ÂNGELO

HOSPITAL BEATRIZ ÂNGELO

El nou Hospital de Loures, un municipi localitzat al nord de Lisboa, s’ubica en una zona en creixement de la ciutat. L’edifici són dos cossos rectangulars, relacionats mitjançant una seqüència de patis interiors, entrelligats perpendiculars per tres volums. L’accés principal està marcat per una gran plaça que recull els recorreguts per vianants de l’entorn.

La disposició de l’hospital respecte al seu entorn respon a la cerca de les millors visuals cap a l’exterior i de la protecció davant el soroll dels veïns. L’interior es distribueix a partir d’entrades independents que serveixen a diversos tipus d’usuaris i usos.


Fotos: Fernando Guerra

+info
Arquitecte Albert de Pineda, Miguel Saraiva
Direcció Av. Carlos Teixeira 514, Loures (Portugal)
Superficie 90.375 m2
Any 2011
Propietat SGHL (Sociedad Gestora Hospital Loures)
Equip Arquitectura Paula Pestana, Miguel Saraiva, Luis Barros, José Olagüe
Estructura Grese
Enginyeria Layout
Arq.Tècnica
Constructora HL-Construção, ACE (Mota Engil / Opway)